Ruta Rosas a Besalú is a 37.1 mile point-to-point trail located near Roses, Girona, Spain and is rated as difficult. The trail is primarily used for mountain biking and is accessible year-round.

Length37.1 miElevation gain2,450 ftRoute typePoint to point
Mountain bikingPartially pavedNo shadeHistoric site
Waypoints (0)
Weather
UV Index
Daylight
Reviews (3)
Photos (57)
Recordings (3)
Completed (4)
View user's profile page
Ivan Clarabuch
Yellow StarYellow StarYellow StarYellow StarYellow StarYellow StarYellow StarYellow StarYellow StarYellow StarJuly 22, 2020
Mountain biking
First to Review

Ruta muy bonita, 100% ciclable y fácil.

View Ivan's Recording
View user's profile page
maite oliva alsina
Gray StarGray StarGray StarGray StarGray StarGray StarGray StarGray StarGray StarGray StarNovember 11, 2009

L’any que els quadres es van penjar pel carrer Joan Manuel Soldevilla Comissari de Figueres Capital de la Cultura Catalana 2009   La CCC està convertint el carrer en un espai de cultura, un territori on els artistes de les més diverses disciplines poden expressar intensament la seva creativitat i establir un diàleg directe, immediat i al mateix temps profund amb la ciutadania.   En aquest nou escenari cultural, Joan Comella ocupa i transforma les parets de la ciutat  i ho fa amb unes propostes pictòriques de gran format però, per damunt de tot, de gran intensitat. Si alguna cosa caracteritza la pintura de Comella és la seva capacitat d’agermanar una real indagació formal amb una enorme capacitat de submergir l’espectador en la reflexió a través de quadres d’una rotunda i, a voltes, inquietant bellesa plàstica . En la proposta per Figueres CCC, Comella, no pinta parets, Comella pinta quadres i els penja a les parets de la ciutat convertint així Figueres en una enorme sala d’exposicions, un autèntic Museu a l’aire lliure que ens obliga a replantejar què entenem per ciutat i per cultura .   El primer quadre de la sèrie, penjat a una de les parets de l’església de Sant Pere, suposa una veritable apel·lació al passejant urbà, un clam pictòric de intensitat colpidora; a través de les enormes dimensions de la tela, Comella ens proposa una immersió i una elevació a través d’un blau ferotge, calidoscòpic i multiforme, un blau que ens commou i ens incita a la reflexió.   Un Comella penjat al carrer; potser, la millor sala d’exposicions del món.

View maite's Recording
View user's profile page
Amael Boulaud
Yellow StarYellow StarYellow StarYellow StarGray StarGray StarGray StarGray StarGray StarGray StarAugust 27, 2019
Hiking
View Amael's Recording